Wie zijn wij?

Wij zijn Marcel en Janet en hebben altijd bouviers als hondenras gehad. Toen we afscheid hebben moeten nemen van Dylan in 2005 waren we opzoek naar een maatje voor onze bouvier Argos. Omdat we ons niet meer konden vinden in het IPO programma, zijn we opzoek gegaan naar een ander ras.

In het verleden ben ik al in aanraking gekomen met de jacht was het al snel duidelijk dat we opzoek gingen naar een jachthond. Daar we altijd al een zwak hebben gehad voor een flatcoated retriever was de keus snel gemaakt. En een keus waar we tot op de dag van vandaag geen spijt van hebben gehad……………….

Onze eerste flatcoated retriever kwam van “de Boskamphoeve” en hebben onze vent Chip gedoopt. Helaas hebben we 2009 een verschrikkelijk moeilijke keuze moeten maken, na een acute hernia in combinatie met spondylose, waarbij Chip voor 80% verlamd was hebben wij hem met pijn in het hart in moeten laten slapen.

Op 21 oktober van 2009 is ons meisje geboren en heet Emma van de Boskamphoeve roepnaam Ziva.

27-05-2011 hebben we een knulletje kunnen verwelkomen, Quails Floyd Ferro, roepnaam Ferro.

Omdat wij de flatcoat in ons hart hebben gesloten en de mogelijkheid naar de toekomst toe open te willen houden, hebben we besloten om een kennelnaam aan te vragen.

In 2012 hebben we besloten om een nieuwe stap te maken in ons leven en heeft Marcel een baan geaccepteerd in Zweden en besloten om te gaan emigreren.

Helaas wil de verkoop van ons huis in Nederland nog niet echt vlotten dus is het voor Marcel heen en weer pendelen en onze honden moeten nog even wachten met de echte natuur en ruimte die ons in Zweden te wachten staat.